Llibres, píxels i valors   Llibres, Píxels i Valors - María Sardans, L'Àngel Negre 10/01/2021 27:19


L'autora Maria Sardans, pseudònim, ens acosta la seva primera incursió a la novel·la, feta a foc lent. L'Àngel Negre ens presenta un personatge que és la mossa d'esquadra, Valentina Palau Pi i Blanquera, una rica hereva que després de ser traïda pel seu marit marxa a Vic i es converteix en policia. En els seus primers mesos al cos es troba amb un assassinat que la posarà en contacte amb el metòdic inspector Martí Alemany.
Un inspector que ha treballat amb FBI i la DEA i amb equips de la Interpol. No entén com una mil·lionària està treballant al cos. La investigació del cas els portarà a Vic, a Lió, a Basilea i a Rússia. Perquè a mesura que vagin avançant s'adonaran que l'assassinat primigeni té connexions amb un assassinat de fa 10 anys. L'Agent Valentina Palau té uns procediments i mètodes poc professionals però aconsegueix molt més resultats que el inspector Martí Alemany. Una trama amb blanqueig de diners, passions entre criminals i relacions internacionals d'una família fosca amb tentacles a mitja Europa.
El joc, el tràfic de drogues, el tràfic d'armes i personatges secundaris molt perillosos, connectats amb una banda mafiosa que té com a icona un àngel negre, símbol d'un grup molt perillós conegut com la Família de Blisk. Una de les màfies més secretes, sectàries i esmunyedisses que la Interpol recorda. Blisk és una zona de perill radioactiu.
Unes aventures editades per Llibres del Delicte que ens porten a necessitar una 2a part de les aventures de la Valentina Palau.
 

Llibres, píxels i valors
Más opciones