Llibres, píxels i valors   Llibres, píxels i valors - Borja Caamaño. Bunker Books 07/02/2021 27:43


En el programa us porten una reflexió sobre les pelis de terror que en els temps actuals ens poden servir de vàlvula d'escapament o bé de metàfora perfecta dels nostres mals emocionals i físics. Entre espant i ensurt, del que es tracta és de posar en imatges i sons allò que ens remou l'estómac o el cervell, aquesta inquietud sinuosa i sense rostre que t’espera darrere una porta o sota el llit, en un carrer fosc o en el més profund del nostre subconscient. Hi ha pel·lícules SHE DIES TOMORROW, SAINT MAUD I RELIC. Totes estan dirigides per dones i explorant els terrors femenins des de diferents perspectives i amb diferents plantejaments formals. Víctimes o botxins, les noves reines del terror han vingut per quedar-se. I si parlem de literatura hi ha el llibre de Blackie Books, escrit per Desirée de Fez titulada REINAS DEL GRITO.

Entrevistem al editor i activista literari, BORJA CAAMAÑO. Des de Bunker Books aposten per les llibreries de proximitat i crear un club d’escacs ara que Gambito de Dama els ha tornat a posar de moda. Bunker Books és una editorial que treballa intensament per promocionar novel·les i llibres diferents. L’editorial ha decidit donar suport a les llibreries i ha deixat de vendre online a través de la seva web per donar suport al petit comerç. A les llibreries (ara tan menystingudes) fomenten el comerç de proximitat. Una acció que diu molt d’ells de la seva filosofia. També s’han associat amb un club d’escacs, amb aquesta màxima de fomentar la lectura i les activitats que estimulen la ment, més enllà de les noves tecnologies.

Borja F. Caamaño no és un editor a l'ús, és un personatge inquiet i amb instint explorador que va començar a treballar en el sector editorial com bon amant del cinema i de forma natural es va anar introduïnt en el món de la literatura. Es defineix com un lector canalla que colabora amb gent experimentada del sector editorial, la impressió i el disseny gràfic. Per això des de novembre de 2020 decideixen deixar de vendre els seus llibres a través del web per col·laborar amb la plataforma todostuslibros.com i així poder fomentar el comerç de proximitat, aquelles llibreries de barri que saben prescriure i tenen cura dels lectors.

L'editor de Bunker Books també ens planteja que per fer front a les noves tecnologies i a les coses immediates, han tancat un acord de col·laboració amb club d'escacs Reina Brillante, de Córboba amb els que col·laborar.

Llibres, píxels i valors
Más opciones