Lletra lligada Ràdio 4

Lletra lligada

Diumenge de 08.00 a 09.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Parlem de sexe amb els fills/es

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Lletra Lligada - Parlem de sexe amb els fills/es

21 feb. 2021

Parleu de sexe a casa amb els vostres fills i filles? És molt important mantenir la comunicació amb ells perquè quan arribin a l'adolescència tinguin la confiança necessària per preguntar-nos dubtes o compartir reflexions.

A dins de les famílies, s'ha de poder parlar de temes relacionats amb el sexe amb llibertat, ens ha dit la metgessa i sexòloga clínica Francisca Molero, que és també presidenta de la Federació Espanyola de Societats de Sexologia i professora a la UB. Si no els hi donem nosaltres la informació, la trobaran per altres vies i potser no serà la més adient. Han de tenir clars els riscos de mantenir relacions sense protecció, han de conèixer els mites que envolten el sexe (el que veuen a les pel·lícules no és real) i, encara que ens sorprengui, també els hem d'educar en el plaer. És fàcil advertir dels perills, però és més difícil explicar que mantenir una relació sexual ha de fer-nos sentir bé. "Quan en parles, informes, no els estàs empenyent cap al sexe", adverteix la Dra. Molero. També hem escoltat la veu dels adolescents gràcies al reportatge de la Rosa Cervantes, que ens ha transmès el que pensen els més joves sobre l'amor i la seva manera de lligar.

I, al final del programa, ens ha acompanyat la nostra educadora emocional, la Cristina Gutiérrez.

veure més sobre "Lletra Lligada - Parlem de sexe amb els fills/es" veure menys sobre "Lletra Lligada - Parlem de sexe amb els fills/es"

Els últims 950 programes de Lletra lligada

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos