Lletra lligada   El postpart: com trobar la felicitat quan ets mare 28/02/2021 57:50

Veure per primera vegada la cara del nostre nadó és un motiu de felicitat per a totes les famílies, però sovint les mares se senten sobrepassades després per la responsabilitat i el temps que requereixen atendre una criatura. Per això és important crear moments de felicitat en la nostra vida.

Amb la Teresa Oller, instructora de mindfulness, descobrim què diiu la ciència de la felicitat sobre aquest tema i com podem ser més feliços. A més, ens ha proposat crear un álbum de moments feliços. També hem parlat de l'altra cara de la maternitat: del postpart, un procés físic i emocional que s'acostuma a invisibilitzar.

La Raquel López, directora de Mamifit i experta en activitat física, acaba de publicar el llibre "Cuidarse para cuidar" (Cúpula), on parla dels canvis que viu i sent la mare durant les setmanes i els mesos després de donar a llum.

I, com cada últim diumenge del mes, ens ha acompanyat l'Alba Padró, consultora internacional de lactància. En aquesta ocasió, li hem preguntat si és convenient alletar quan tens COVID-19 o vols vacunar-te contra la malaltia.

Lletra lligada
Más opciones