L'Altra Ràdio   L'altra ràdio - 30 d'octubre de 2019 30/10/2019 54:05

L’altra ràdio de Ràdio 4, dirigit i presentat per Cinto Niqui, ha estat distingit amb el Premi Nacional de Comunicació, en la categoria de Radiodifusió, que atorga la Generalitat de Catalunya.

És la primera vegada que un programa de Ràdio 4 aconsegueix aquest prestigiós guardó.

És la primera vegada que el jurat premia un programa radiofònic sobre tecnologia.

En aquesta temporada L’altra ràdio compleix 40 anys en antena i és el magazín amb més temporades d’emissió de la Història de la Ràdio a Catalunya.

L'objecte dels Premis és “atorgar un reconeixement a les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya o en llengua catalana, tant si han estat realitzades per professionals com per qualsevol entitat pública o privada”.

“El jurat ha premiat Cinto Niqui Espinosa, director de L’altra ràdio, de Ràdio 4, des del 1985. Enguany, el programa compleix 40 anys en antena i més de 2.300 emissions, sent el magazine amb més anys d’emissió de la radiodifusió catalana. Continua apostant per la divulgació de les noves tecnologies audiovisuals, la reflexió sobre el seu impacte a la societat i el coneixement de la història de les comunicacions. Cinto Niqui, amb un to divulgatiu i un llenguatge radiofònic senzill, reflexiona setmanalment sobre l’ús i l’impacte en la societat de les TIC, considerades eines de transformació social”.

L'Altra Ràdio
Más opciones