Fem salut Ràdio 4

Fem salut

Dilluns a divendres de 14.00 a 15.00 hores

Presentat per:  Xavi Collado Dirigit per:  Xavi Collado

Programa de divulgació sanitària, dirigit i presentat per Xavi Collado, dedicat a la medicina preventiva. Cada programa consta d'un tema principal i de diverses seccions que s'aniran succeint al llarg dels 45 minuts d'emissió.

'Fem Salut' de Ràdio 4 és una aposta per la informació de la salut en el sentit més pràctic i útil per a l'oient. Expliquem les diferents patologies amb un llenguatge àgil, proper i comprensible però sempre des del rigor absolut i amb l'ajuda d'experts i especialistes. A més, el programa està obert a ressenyar tots aquells avenços i aportacions científiques i tècniques que poden ajudar a millorar la qualitat de vida i els tractaments.

Alimentació, exercici físic, hàbits saludables... i la salut emocional, amb la presència de prestigiosos professionals, són eixos d'interès del programa. L'oient amb la seva participació és una peça clau en el programa. Pot seguir tota l'actualitat sobre diagnòstics, tractaments i consells. Amb la seva intervenció directa per mitjà de qualsevol dels canals habilitats podrà formular preguntes als diferents especialistes que intervinguin diàriament.

El programa és un espai de servei públic dirigit a fomentar la salut de la població, l’envelliment saludable i l’equitat treballant en l’empoderament de les persones, la població i el foment d’entorns saludables sempre desde un punt de vista positiu.

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/

Fem salut - 24/11/20

24 nov. 2020

Els últims 51 programes de Fem salut

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios