En Directe a Ràdio 4   Secció de cuina de Carme Ruscalleda 03/03/2021 20:49

Després d’anar al mercat amb els majoristes de Mercabarna entrem a la cuina amb Carme Ruscalleda que avui ens ha explicat les propietats del julivert, que ara n’hi ha molt als mercats procedent del Baix Llobregat i farem una salsa del segle XIV ‘la salsa Jurvert’ referenciada al 'Llibre de Sent Soví'. 

Avui també hem començat fet un xató amb la seva salsa romesco i acompanyada d'ou no sardines o també amb carxofes!. Carme Ruscalleda ens ha explicat una manera de bullir els cors de les carxofes ben fàcils.

Pularda de mig dol, un plat que ens ha dit Ruscalleda "per fer-li genuflexió". Necessitarem una pularda desossada, però ens endurem els ossos, 4 tòfones d'un 20 g cadascuna, En tallem dues amb una mandolina i les lamines posar-les sota la pell de la pularda, i la carn quedarà tacada de la tòfona. Amb els ossos i el coll fem un brou que farem servir per a la cocció.

En Directe a Ràdio 4
Más opciones