En Directe a Ràdio 4   Al teu costat - Mònica Santos, impulsora de Big Smiles 11/06/2021 15:14

Poques pallasses d'hospital decideixen donar el pas de marxar a la Índia per exercir el seu ofici de forma continuada sobre el terreny

Al Teu Costat

Poques pallasses d’hospital decideixen donar el pas de marxar a la Índia per exercir el seu ofici de forma continuada sobre el terreny. La Mònica Santos fa 3 anys que ho porta fent i durant aquest temps ja ha acompanyat 28.000 persones en situació de patiment físic o emocional. És la impulsora de l'Associació Sense Ànim de Lucre, Big Smiles.

Els ha aportat el riure i l’efecte terapèutic que sempre exerceixen les pallasses i els pallassos en entorns de màxima dificultat. És la cura per a l’ànima que han sabut veure i valorar al Tata Memorial Hospital de Bombai, un dels hospitals referents de tota l'Àsia en el tractament oncològic i també des del novembre de l’any passat a l'àrea de paliatius del Bhai Jerbai Wadia Hospital, l’hospital infantil més important de Bombai.

De treballadora de banc, a pallassa d'hospital, Mònica Santos va finançar els 2 primers anys del seu projecte a la Índia llogant el seu pis de Barcelona. Fins ara l'ha impulsat pràcticament sola i malgrat la pandèmia durant aquest darrer any. Ara vol ampliar equip per portar l’associació BIG SMILES encara més lluny. De moment ja té el reconeixement de les entitats socials més importants de Bombai.

En Directe a Ràdio 4
Más opciones