En Directe a Ràdio 4   En Directe a Ràdio 4 - 'Tomando Conciencia Schools' 11/03/2020 53:41

A la segona hora d’”En directe a Ràdio 4”, hem anat a l’escola FEDAC del barri de Sant Andreu, a Barcelona, que és un dels 58 centres educatius que participa al programa “Tomando Conciencia Schools”. L’Aïna, el Pau, el Gerard i l’Aitana, alumnes de Sisè de Primària, i el professor David Cano ens han explicat en què consisteix la iniciativa. Una bona alimentació, pautes de vida saludable, prevenció del consum de substàncies tòxiques i sostenibilitat són els eixos principals del programa.

Després, hem repassat les dades de l’últim informe del SIPRI, l’Institut Internacional d’Investigació sobre la Pau d’Estocolm, sobre la venda d’armes al món. Espanya n’és el setè exportador mundial. Ho hem analitzat amb Jordi Armadans, director de Fundipau, una de les quatre ong que, amb Amnistia InternacionalOxfam Intermon i Greenpeace, formen part de la campanya “Armes sota control”.

Hem acabat el programa coneixent una persona “Gens comú”: l’emprenedor i músic Josep Coll,  que ha viatjat en moto fins a Nova Zelanda, en solitari, per recaptar fons per a la lluita contra el Càncer infantil.

En Directe a Ràdio 4
Más opciones