Econòmix Ràdio 4

Econòmix

Dilluns de 12.00 a 13.00 hores. Dissabte de 22.00 a 23.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Econòmix - Entrevista a Josep Blasi (ICAB)

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Econòmix - Josep Blasi (ICAB): "Tindrem una nova llista de la UE de paradisos fiscals o països no cooperatius"

11 gen. 2021

Avui, a l’espai d’actualitat, hem parlat de Gibraltar i de les negociacions entre l'Estat espanyol i el Govern britànic, un cop s'ha arribat a un acord pel Brexit. Tot apunta a un manteniment de l’espai Schengen, és a dir de llibertat de moviment de persones i, per tant, sense fronteres entre Espanya i la colònia britànica. A més a més, Gibraltar sortirà molt probablement de la llista negra espanyola de paradisos fiscals. Per tot això hem comptat amb el lletrat Josep Blasi, vicepresident de la Secció de dret Fiscal i Financer del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona. Tot seguit, a la tertúlia amb Lluís Torras, expert en mercats financers col·laborador de l'Institut d'Estudis Financers, i Jaume Puig, CEO i CIO de GVC Gaesco Gestió, hem analitzat els mercats financers, tant del que ha passat al 2020 com del que pot passar al 2021, un any que es preveu complicat. El passat mes de març amb unes dades de contagis pel virus en augment i decretant confinaments, els mercats financers van viure moments de pànic i, d'altra banda, darrerament els mercats viuen moments d’eufòria. A continuació, a la secció d'humor salmó, Pere Brachfield ens ha comentat una sentència del Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia conforme un treballador haurà d’indemnitzar l’empresa per diversos conceptes, entre els que destaca el cost del detectiu que va acreditar els fets que van justificar el seu acomiadament, sent la primera vegada que un jutjat de lo social imposa aquest tipus d’indemnització. I a l'espai Reinvencions Covid-19 i de la mà de Emiliano Bermúdez, sots-director general de donpiso, hem explicat com la pandèmia ha accelerat la transformació tecnològica del sector immobiliari; des de la realitat augmentada i les visites virtuals a la utilització de drons per supervisar les obres en temps real.

veure més sobre "Econòmix - Josep Blasi (ICAB): "Tindrem una nova llista de la UE de paradisos fiscals o països no cooperatius" " veure menys sobre "Econòmix - Josep Blasi (ICAB): "Tindrem una nova llista de la UE de paradisos fiscals o països no cooperatius" "

Els últims 281 programes de Econòmix

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos