Econòmix   Econòmix - 10 de juny de 2019 10/06/2019 55:07

Avui a l'espai d'Actualitat de l'Econòmix, Francesc Granell, catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona, acadèmic de la Reial Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres i creu Sant Jordi, ha comentat com l'envelliment de la població pot fer trontollar els comptes públics, segons ha alertat recentment el Banc d'Espanya conforme l'augment progressiu de la gent gran reduirà la recaptació via cotitzacions a la Seguretat Social i ingressos fiscals. Tot seguit, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha difós que dimarts 11 de juny la seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya a Barcelona organitzarà la Conferència: ''Com valorar empreses de la nova economia: start-ups, biotecnològiques, APP...'; ha anunciat que dimecres 12 de juny l'INE publicarà l'Estadística de Transmissions de Drets de la Propietat referent al mes d'abril19; i ha divulgat que dimecres 12 i dijous 13 de juny Fira de Barcelona, en el seu recinte de Montjuïc, acollirà el BizBarcelona.

A continuació a la Tertúlia,  Francesc Bonvehí,  coordinador de la Taula Inter-Professional de l'Energia, i Ana García, presidenta de la Comissió d'Economia i Sostenibilitat del Col·legi d'Economistes de Catalunya, han analitzat la transformació que ha de viure el sector elèctric i energètic en general tot seguint les tendències europees de migració cap a les energies renovables. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Sabrina Méndez, recruiter specialist de Manpower Professional, que ha proposat feina per treballar com a gestor de Front Office.

Després a la secció Humor Salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha parlat de la targeta per consum de taxi que tenen els diputats del Congrés. I Finalment a Món PimeMaria Rosa Benedicto, doctora i coautora del llibre "Imbatibles", ha explicat la situació de la dona en la seva etapa de maduresa dins del món professional i empresarial.

Econòmix
Más opciones