Econòmix Ràdio 4

Econòmix

Dilluns de 21.00 a 22.00 hores. Diumenge de 23.00 a 24.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Econòmix - 'Startups en l'àmbit industrial'

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Econòmix - 'Startups en l'àmbit industrial' amb Juanjo Canuto i Oriol Pascual

03 feb. 2020

Avui a l'espai d'Actualitat hem comptat amb Montserrat Casanovas, economista de mèrit i presidenta del Fòrum d’Economistes en Mercats Financers, per tractar l'afectació de l'epidèmia del coronavirus xinès sobre els mercats financers. Tot seguit, a l'Agenda econòmica. Ester Oliveras, professora de la Universitat Pompeu Fabra, ha difós que avui dilluns 3 de febrer comença, al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, el saló Barcelona Wine Week; ha divulgat que dimecres 5 de febrer la seu de Barcelona del Col·legi d'Economistes de Catalunya organitzarà el curs "Claus per a la sol·licitud i justificació de subvencions"; i ha anunciat que dijous 6 de febrer l'INE publicarà l'Estadística de Procediment Concursal referent al 4t trimestre de l'any passat.

A continuació, a la Tertúlia, Oriol Pascual, director de l'IQS Tech Factory, i Juanjo Canuto, CEO de l’startup Sterring Machine, han analitzat l'estat de les start-ups industrials i els punts més important que hem de conèixer en relació a la quarta revolució industrial. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Laura Martín, consultora de Gi Group. Avui la feina que hem proposat ha estat per treballar com a operari/a en una empresa de les arts gràfiques, amb un sou brut anual entre els 15.000 i 18.000€.

Després, a la secció d'Humor salmó, l’expert en finances operatives i escriptor Pere Brachfield ens ha parlat de la condemna a un professor per copiar part d'un treball de doctorat d'un alumne. I finalment, a l'espai Territori autònom hem explicat el projecte de Joan Carles Guasch Serrano, autònom, fundador de JJ Fusters i president d’Autònoms PIMEC Baix Penedès i del Gremi de fusters del Baix Penedès.

veure més sobre "Econòmix - 'Startups en l'àmbit industrial' amb Juanjo Canuto i Oriol Pascual" veure menys sobre "Econòmix - 'Startups en l'àmbit industrial' amb Juanjo Canuto i Oriol Pascual"

Els últims 245 programes de Econòmix

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos