Econòmix   'Molts impostos i poca eficiència en la despesa pública' 09/03/2020 55:48

Avui a l'espai d'Actualitat hem comptat amb Cristina Vallejo, diputada de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, per tractar la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) pel que fa a les hipoteques referenciades amb l’IRPH. Tot seguit, a l'Agenda EconòmicaEster Oliveras, professora de la Universitat Pompeu Fabra, ha difós que dimarts 10 de març, l'Institut Nacional d'Estadística publicarà els Índexs de Preus de l'Habitatge; ha divulgat que dimecres 11 de març, el Cercle d'Economia organitzarà un debat entorn al llibre "Adiós a los bancos"; i ha anunciat que divendres 13 de març, la seu de Barcelona del Col·legi d'Economistes de Catalunya iniciarà el curs "Formació integral per a membres i assessors dels consells d'administració".

A continuació, a la TertúliaValentí Pich, president del Consell General d’Economistes d’Espanya, i Nacho Cornet, president dels Fiscalistes del Col·legi d’Economistes de Catalunya, han analitzat la fiscalitat a casa nostra i han debatut si l’aposta pels governs d’incrementar els impostos és la més adient per millorar els comptes públics. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Pol Tamarit, senior talent development consultant d'Experis Manpower. Avui la feina que hem proposat és per treballar com a enginyer/a de projectes, amb un sou brut anual entre els 30.000 i 40.000€.

Després a la secció d'Humor Salmó, l’expert en finances operatives i escriptor Pere Brachfield ens ha parlat del registre horari i, en concret, que l'Audiència Nacional ha declarat vàlid la implantació d'un sistema de registre de jornada que descompta el temps que un treballador dedica a fumar i esmorzar. I finalment, a l'espai Territori Autònom, hem explicat el projecte de Vera Olano, autònoma i fundadora de Mimo Idiomas.

Econòmix
Más opciones