Econòmix Ràdio 4

Econòmix

Dilluns de 21.00 a 22.00 hores. Diumenge de 23.00 a 24.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/

Econòmix - 'Lloguer a Barcelona, DL17/2019 de mesures d'accés a l'habitatge i fons voltor" amb Carme Trilla i Òscar Gorgues

10 feb. 2020

Avui a l'espai d'Actualitat hem comptat amb Carles Moslares, degà de l'IQS School of Management de la Universitat Ramon Llull, per tractar la rebaixa aranzelària que la Xina aplicarà sobre els productes nord-americans, aquest mes de febrer, tot donant resposta a l'anunci dels EE.UU de disminuir els aranzels sobre el productes xinesos. Tot seguit, a l'Agenda econòmica, Ester Oliveras, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya i Professora de la Universitat Pompeu Fabra, ha difós que demà dimarts 11 de febrer, la seu de Barcelona del Col·legi d'Economistes de Catalunya iniciarà el curs "Com ens veuen els bancs? Optimitzi la relació empresa-entitats financeres"; ha divulgat que dijous 13 de febrer, la patronal Foment organitzarà la jornada "Reptes i oportunitats fiscals a Llatinoamèrica, EUA i Espanya pel 2020"; i ha anunciat que divendres 14 de febrer, l'Institut Nacional d'Estadística publicarà l'Índex de Preus al Consum (IPC) referent al passat mes de gener.

A continuació, a la Tertúlia, Carme Trilla, presidenta de la Fundació Habitat 3, i Òscar Gorgues, gerent de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona, han analitzar la situació del lloguer a la ciutat de Barcelona, el nou DL17/2019 i on resideix la propietat dels habitatges a la ciutat comtal, que principalment són petits propietaris i no fons d'inversió. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Pol Tamarit, senior business talent development d'Experis Manpower Group. Avui la feina que hem proposat ha estat per treballar com a tècnic/a de processos d'injecció per una empresa del sector del plàstic, amb un sou brut anual de 40.000€.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en finances operatives i escriptor Pere Brachfield ens ha parlat de la prescripció dels deutes. I finalment, a l'espai Territori autònom, he explicat els projectes de Bernat Padrosa, músic, fundador de l'escola de música i conservatori Trémolo i propietari del local Nota 79.

veure més sobre "Econòmix - 'Lloguer a Barcelona, DL17/2019 de mesures d'accés a l'habitatge i fons voltor" amb Carme Trilla i Òscar Gorgues" veure menys sobre "Econòmix - 'Lloguer a Barcelona, DL17/2019 de mesures d'accés a l'habitatge i fons voltor" amb Carme Trilla i Òscar Gorgues"

Els últims 243 programes de Econòmix

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos