Econòmix   L'auditoria i la seva importància alhora de verificar... 02/03/2020 55:17

Avui a l'espai d'Actualitat hem comptat amb Francesc Granell, catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona, acadèmic de la Reial Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres i creu Sant Jordi, per tractar l’impacte econòmic del coronavirus i, en particular, dels efectes sobre l'economia europea. Tot seguit, a l'Agenda econòmicaEster Oliveras, professora de la Universitat Pompeu Fabra, ha difós que dimarts 3 de març, la seu de Barcelona del Col·legi d'Economistes de Catalunya acull la Sessió Temàtica: ''R+D+i, Patent Box i les oportunitats empresarials per optimitzar la rendibilitat de les activitats innovadores''; ha divulgat que dijous 5 de març, la patronal Foment organitzarà la jornada "Inversió als Estats Units en els sectors de biotecnologia i TIC"; i ha anunciat que divendres 6 de març, l'Institut Nacional d'Estadística publicarà els Índexs de Producció Industrial.

A continuació, a la Tertúlia, Emilio Álvarez, president de la Comissió d'Auditors de Comptes del Col·legi d'Economistes de Catalunya, i Antoni Gómez, president de Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, han analitzat les funcions de l'auditoria i la seva importància alhora de verificar la comptabilitat d'una empresa o entitat. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Cisco Luque, consultor de Gi Group a Martorell. Avui la feina que hem proposat ha estat per treballar com a operari/a de premsa en una empresa d'estampació ubicada a la zona de l'Anoia, amb un sou brut anual de 21.600€.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en finances operatives i escriptor Pere Brachfield ens ha parlat de la fi del diner en efectiu i de que, molt possiblement, serà Suècia el primer país en aconseguir-ho. Finalment, a l'espai Territori autònom, hem explicat el projecte de Víctor Puiggròs, autònom i fundador de l’empresa de màrqueting digital Espiral Group.

Econòmix
Más opciones