Econòmix Ràdio 4

Econòmix

Dilluns de 21.00 a 22.00 hores. Diumenge de 23.00 a 24.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • L'auditoria i la seva importància alhora de verificar...

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Econòmix - 'L'auditoria i la seva importància alhora de verificar la comptabilitat d'una empresa o entitat' amb Emilio Álvarez i Antoni Gómez

02 març 2020

Avui a l'espai d'Actualitat hem comptat amb Francesc Granell, catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona, acadèmic de la Reial Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres i creu Sant Jordi, per tractar l’impacte econòmic del coronavirus i, en particular, dels efectes sobre l'economia europea. Tot seguit, a l'Agenda econòmicaEster Oliveras, professora de la Universitat Pompeu Fabra, ha difós que dimarts 3 de març, la seu de Barcelona del Col·legi d'Economistes de Catalunya acull la Sessió Temàtica: ''R+D+i, Patent Box i les oportunitats empresarials per optimitzar la rendibilitat de les activitats innovadores''; ha divulgat que dijous 5 de març, la patronal Foment organitzarà la jornada "Inversió als Estats Units en els sectors de biotecnologia i TIC"; i ha anunciat que divendres 6 de març, l'Institut Nacional d'Estadística publicarà els Índexs de Producció Industrial.

A continuació, a la Tertúlia, Emilio Álvarez, president de la Comissió d'Auditors de Comptes del Col·legi d'Economistes de Catalunya, i Antoni Gómez, president de Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, han analitzat les funcions de l'auditoria i la seva importància alhora de verificar la comptabilitat d'una empresa o entitat. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Cisco Luque, consultor de Gi Group a Martorell. Avui la feina que hem proposat ha estat per treballar com a operari/a de premsa en una empresa d'estampació ubicada a la zona de l'Anoia, amb un sou brut anual de 21.600€.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en finances operatives i escriptor Pere Brachfield ens ha parlat de la fi del diner en efectiu i de que, molt possiblement, serà Suècia el primer país en aconseguir-ho. Finalment, a l'espai Territori autònom, hem explicat el projecte de Víctor Puiggròs, autònom i fundador de l’empresa de màrqueting digital Espiral Group.

veure més sobre "Econòmix - 'L'auditoria i la seva importància alhora de verificar la comptabilitat d'una empresa o entitat' amb Emilio Álvarez i Antoni Gómez" veure menys sobre "Econòmix - 'L'auditoria i la seva importància alhora de verificar la comptabilitat d'una empresa o entitat' amb Emilio Álvarez i Antoni Gómez"

Els últims 253 programes de Econòmix

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos