Econòmix   'Gestió de les entitats socials. La complexitat econòmica.. 24/02/2020 55:27

Avui a l'espai d'Actualitat hem comptat amb Emilio Pérez-Pombo, economista i llicenciat en Ciències Polítiques i CEO de Pérez Pombo, advocats i economistes, per tractar les taxes "Google" i "Tobin", el que gravaran, a qui afectaran i quina és l'estimació de la seva aplicació. Tot seguit a l'Agenda econòmicaEster Oliveras, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d'Economistes de Catalunya i Professora de la Universitat Pompeu Fabra, ha difós que dimarts 25 de febrer, la seu de Barcelona del Col·legi d'Economistes de Catalunya impartirà el curs "Noves fórmules de finançament no bancari"; ha divulgat que dimecres 26 de febrer, la patronal PIMEC organitzarà la jornada "Exporta a Israel", fonamentada en trobades individualitzades; i ha anunciat que dijous 27 de febrer, l'INE publicarà l'Estadística d'Hipoteques.

A continuació, a la TertúliaRamon Vila, president de La Casa de l'Aire i exdirector de la Fundació PIMEC, i Oriol Toro, expert de la Fundació Pere Tarrés en gestió d'entitats i director del projecte Xarxanet.org., han analitzat l'estat de la pobresa i la gestió de les entitats socials. Una gestió d'una alta complexitat econòmica, que requeriria de l'Administració una ajuda almenys del 2% del PIB, sent molt escàs l'actual 0,5%. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb José Barrajón, IT Manager d'Spring Professional. Avui la feina que hem proposat ha estat per treballar com a director de Ciberseguretat en una empresa digital, amb un sou brut anual entre els 70.000 i 110.000€.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en finances operatives i escriptor Pere Brachfield ens ha parlat de les gravacions realitzades per càmeres de vídeo-vigilància, gravacions que el Tribunal Suprem considera com a prova en casos de responsabilitat penal. I finalment, a l'espai Territori autònom, hem explicat el projecte de Milanka Ljubojevic, autònoma, terapeuta manual i fundadora del ‘Mila Centro de Bienestar y Belleza'.

Econòmix
Más opciones