Econòmix Ràdio 4

Econòmix

Dilluns de 21.00 a 22.00 hores. Diumenge de 23.00 a 24.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Econòmix - 2 de desembre de 2019

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Econòmix - 'La felicitat a l'empresa i la seva correlació positiva amb la productivitat' amb Jordi del Bas i Pep Garcia

02 des. 2019

Avui a l'espai d'Actualitat hem comptat amb Antoni Cañete, secretari general de la patronal PIMEC i president de la Plataforma Multisectorial contra la Morositat, per tractar les intencions de la ministra d'Economia en funcions, Nadia Calviño, d’aprovar un Règim sancionador que penalitzi les empreses moroses. Tot seguit a l'Agenda econòmica Ester Oliveras, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya i Professora de la Universitat Pompeu Fabra, ha difós que dimarts 3 de desembre la seu de Barcelona del Col·legi d'Economistes de Catalunya organitzarà el curs "Models de compravenda i integració entre despatxos professionals i la seva valoració"; ha anunciat que dimecres 4 i dijous 5 desembre Fira de Barcelona, en el seu recinte de Gran via, acollirà Cruise Ship Interior Expo Europe, l'exposició europea d'interiors per a la indústria dels creuers; i ha divulgat que dijous 5 de desembre l'Institut Nacional d'Estadística publicarà els Índexs de Preus de l'Habitatge referents al tercer trimestre d'aquest any.

A continuació a la Tertúlia; Pep Garcia, economista i soci-director general de Maxchief Europe, pime global especialitzada en mobiliari plegable, i Jordi del Bas, co-fundador i responsable de desenvolupament internacional de l’European Union-Asia Global Business Research Center d’EADA Business School, han analitzat la felicitat a les empreses i, en particular a les pimes, i la seva correlació positiva amb la productivitat empresarial. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Cisco Luque, consultor de Gi Group. Avui la feina que hem proposat ha estat de comercial amb un sou brut anual d'entre els 18.000 i 20.000€.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en finances operatives i escriptor Pere Brachfield ens ha parlat de la clàusula multi-divisa en un préstec hipotecari, que pot provocar que el deute d'un client amb una entitat financera sigui molt més gran que el diner rebut pel préstec. I finalment, a Territori autònom hem explicat els projectes de Montse Tiana, que és dissenyadora de moda amb 25 anys d’experiència en el sector tèxtil, mentora de Barcelona Activa i voluntària en la Fundació Emalaikat, dedicada a l'empoderament de la dona a Etiòpia.

veure més sobre "Econòmix - 'La felicitat a l'empresa i la seva correlació positiva amb la productivitat' amb Jordi del Bas i Pep Garcia" veure menys sobre "Econòmix - 'La felicitat a l'empresa i la seva correlació positiva amb la productivitat' amb Jordi del Bas i Pep Garcia"

Els últims 245 programes de Econòmix

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos