Econòmix   Econòmix 20/01/20 20/01/2020 55:10

Avui a l'espai d'Actualitat hem comptat amb Albert Carreras, catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra, per tractar la licitació de la Generalitat de Catalunya i, en concret, de la contractació pública per aquest any 2020 on hi ha la previsió d'adjudicar 4.312 contractes públics. Tot seguit a l'Agenda econòmica, Ester Oliveras, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha difós que dimarts 21 de gener la seu de Barcelona del Col·legi d'Economistes de Catalunya organitzarà el curs "10 eines per a l'empresa familiar. Els àngels i dimonis de la família empresària"; ha divulgat que dijous 23 de gener el Cercle d'Economia acollirà la Sessió de cloenda de les terceres conferències d'Economia Europea, amb el títol "el Tractament del propòsit de les empreses i el nou contracte social"; i ha anunciat que divendres 24 de gener l'Institut Nacional d'Estadística publicarà l'Índex de Preus Industrials referent al mes de desembre passat.

A continuació, a la Tertúlia, Albino Campo, president del Clúster Digital de Catalunya, i Andreu Bru, director del Departament de Tecnologia i Innovació de PIMEC,  han analitzat la situació de digitalització de les petites i mitjanes empreses a Catalunya, tot destacant com a temes estrella per aquest 2020; el 5G, la tecnologia Blockchain, el Internet of Things i la intel·ligència artificial. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb David Suárez, soci d'ICSA Grupo. Avui la feina que hem proposat és per treballar com a director/a financer/a amb un sou brut anual de 65.000€.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en finances operatives i escriptor Pere Brachfield ens ha parlat de l’explotació d’un treballador, que treballava jornades de 13 hores amb un sou mensual de 250€, sense estar donat d'alta a la Seguretat Social i sense respectar-lo el dret al descans ni a les vacances retribuïdes. I finalment, a l'espai Territori autònom, hem explicat el projecte de David Moreno, fundador i director executiu d’Elucubración, agència creativa de comunicació i màrqueting digital especialitzada en campanyes 360 graus.

Econòmix
Más opciones