Econòmix   Econòmix - 23 de desembre de 2019 23/12/2019 55:24

Avui a l'espai d'Actualitat hem comptat amb Mike Rosenberg, professor de l'IESE Business School, per tractar el Pla verd de la Unió Europea que té per objectiu reduir a zero les emissions netes de CO2 a l'any 2050, amb una inversió prevista de 260.000M€. Tot seguit a l'Agenda econòmica, Ester Oliveras, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d'Economistes de Catalunya i Professora de la Universitat Pompeu Fabra, ha difós que divendres 27 de desembre l'Institut Nacional d'Estadística publicarà l'Enquesta de Turisme de Residents (Familitur), referent al tercer trimestre d'aquest any; i ha divulgat que de divendres 27 a dilluns 30 de desembre, Fira de Barcelona, en el seu recinte de Montjuïc, acollirà La ciutat dels somnis, el nou festival de la infància.

A continuació a la Tertúlia, Catiana Tur, gerent de l’Associació Catalana de Viatges Especialitzats (ACAVE) i David Rodríguez,  secretari de la Comissió d’Economia del Turisme del Col·legi d’Economistes de Catalunya, han analitzat el turisme estacional i, en concret, els viatges que es fan durant els Nadals. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Flor Gómez,  consultora d’Adecco a Barcelona. Avui la feina que hem proposat ha estat per treballar com a CargoBiker,  amb un sou brut l'hora de 8,16€ + plusos.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en finances operatives i escriptor Pere Brachfield ens ha parlat de que l’excés de deutes d’una empresa no l’eximeix del pagament de les cotitzacions de la Seguretat Social, tot al·legant força major. I finalment, a l'espai Territori autònom, hem explicat els projectes de la doctora Rosa Maria Ros, directora del grup sanitari Egara Qualident, de la clínica dental Les Escoles de Terrassa i fundadora de l’Associació sense ànim de lucre ‘Som Riures’.

Econòmix
Más opciones