Econòmix   Econòmix 30/12/19 El sector de la joguina 30/12/2019 55:21

Avui a l'espai d'Actualitat hem comptat amb Àlex Goñi, president de PIMEC Comerç, per tractar les previsions de vendes dels comerços a Catalunya durant les festes de Nadal i quins seran els sectors més beneficiats.

A continuació a la Tertúlia, Gaietà García, professor de màrqueting a EAE Business School, expert en el sector de la joguina; i Sònia Gimeno, cap d'Àrea de Papereria, Joguines, Manualitats, Tecno i Regal d’ABACUS, han analitzat el sector de la joguina; les seves estimacions de facturació i les implicacions del període nadalenc, les joguines més venudes i quin paper hi juga la tecnologia. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Albert Coca, consultor de GI Group a Granollers. Avui la feina que hem proposat és per treballar com a júnior en finances en una multinacional del sector de l'automoció, amb un sou brut anual d'entre els 22.000 i 23.000€.

Després a la secció d'Humor Salmó, l’expert en finances operatives i escriptor Pere Brachfield ens ha parlat del sistema d’oposicions o el que és el mateix de l’examen d’accés a la funció pública, sistema que, sorprenentment, va ser inventat pels xinesos abans de crist. I finalment, a l'espai Territori autònom hem explicat els projectes de Carme Molas, perruquera, propietària del centre de perruqueria i estètica MK estilistes de Vic i presidenta de la Federació Catalana de Perruqueria i Bellesa.

Econòmix
Más opciones