Després del col·lapse   Resum setmanal 11/06/2021 55:29

Concloem una nova setmana, en la qual hem tocat temes importants.

Avui repassem els millors moments de la setmana al nostre "Resum Setmanal".

El Cotxe Elèctric no és ecològic. Sense una transició energètica, el cotxe elèctric pot ser més contaminant que un cotxe comú. Les dificultats per reciclar les bateries de liti, un mineral finit i escàs, o la petjada ecològica en la mera fabricació dels cotxes o el subministrament d’electricitat ens fa preguntar-nos si estem pensant en la línea correcta o si el cotxe elèctric és una forma més de green washing.

És correcte donar-li suport des del govern davant d'altres alternatives més adequades?

35 anys han passat des de l’explosió de la central nuclear de Txernòbil. A conseqüència de l'accident es va emetre unes 400 vegades més radiació que l'alliberada per la bomba nuclear llançada sobre Hiroshima. Aquest és, fins ara, el major accident nuclear de la història i el debat sobre l’energia nuclear continua obert. Hi ha gent que clama que la necessitem més que mai .

Si hi ha alguna cosa que ha posat encara més en evidència aquesta pandèmia són les desigualtats socials de el món en què vivim. 3.000 entitats socials catalanes que lluiten contra la pobresa i les desigualtats, reclamen al nou executiu que “premi l’accelerador” i posi en marxa el rescat social “de manera immediata”. Les agrupacions veïnals i les xarxes d'ajuda estan més actives Després del col·lapse.

Després del col·lapse
Más opciones