Després del col·lapse   Resum setmanal 07/05/2021 55:17

Has estat tota la setmana corrent i t’has perdut els nostres programes?

No pateixis que avui divendres tenim Resum Setmanal, el millor de la setmana en una sola emissió.

Comencem amb la recent guerra declarada contra les Dark Kitchen o cuines fantasma. Veïns en peu de guerra amb aquestes cuines industrials instal·lades en barris residencials que no només atempten amb la tranquil·litat dels qui viuen als voltants, sinó que poden ser una competència deslleial per al sector de la restauració. La polèmica està instal·lada i l'Ajuntament de Barcelona ha suspès les llicències durant un any.

Ara què em diries si et dic que setmanalment ingerim una targeta de crèdit? Els microplàstics són part de la nostra vida i estan per tot arreu. Des dels productes cosmètics, els mars i oceans fins al menjar que comprem al supermercat. Sabem que tenim un problema amb el plàstic però encara no som conscients de com pot impactar en la nostra salut ingerir-lo. Moltes coses que desconeixem i ens vam atrevir a investigar.

Tanquem el resum amb sang, mort i crims. El True Crime viu una època d'auge i les plataformes de contingut sota demanda inunden el seu catàleg amb títols d'aquest gènere. Què fa que ens fascinin tant els casos de successos? Què està representant, pels professionals i pel públic, aquesta atracció pels crims reals?

Després del col·lapse
Más opciones