Després del col·lapse   Després del col·lapse - Història de la Cuina Catalana - 21/01/2021 55:23

La història ens ha canviat a través del temps i els descobriments que hem fet com a espècie han canviat també la forma en què ens alimentem.

Amb l'aparició del foc, per exemple, vam començar a menjar coses que abans no menjàvem.

Si mirem enrere, avui dia perduren costums de l'edat mitjana, altres des defa milers d'anys.

Què fa que certes cuines perdurin i d’altres es perdin? On estan els orígens de la nostra cuina?

Avui fem un viatge, deliciós per cert, a lahistòria ancestral de la Cuina Catalana.

Convidats,

· Eudald Carbonell, arqueòleg, codirector de les excavacions de Fundació Atapuerca i premi Príncep d'Astúries de les Ciències

·Josep Maria Solias, Doctor en Historia Antigua y Arqueología. Director del Museo de L'Hospitalet.

·Antoni Riera, catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona.

·Carmen Cubero, arqueòloga paleobotànica.

·Carme Ruscalleda, xef i l’única dona al món que té 7 estrelles Michelin.

Després del col·lapse
Más opciones