Després del col·lapse Ràdio 4

Després del col·lapse

Dilluns a divendres de 20.00 h a 21.00 h

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Després del col·lapse - Història de la Cuina Catalana -

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Després del col·lapse - Història ancestral de la Cuina Catalana - 21/01/21

21 gen. 2021

La història ens ha canviat a través del temps i els descobriments que hem fet com a espècie han canviat també la forma en què ens alimentem.
Amb l'aparició del foc, per exemple, vam començar a menjar coses que abans no menjàvem.
Si mirem enrere, avui dia perduren costums de l'edat mitjana, altres des de fa milers d'anys.

Què fa que certes cuines perdurin i d’altres es perdin? On estan els orígens de la nostra cuina

Avui fem un viatge, deliciós per cert, a la història ancestral de la Cuina Catalana.

Convidats,

· Eudald Carbonell, arqueòleg, codirector de les excavacions de Fundació Atapuerca i premi Príncep d'Astúries de les Ciències
·Josep Maria Solias, Doctor en Historia Antigua y Arqueología. Director del Museo de L'Hospitalet.
·Antoni Riera, catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona.
·Carmen Cubero, arqueòloga paleobotànica.
·Carme Ruscalleda, xef i l’única dona al món que té 7 estrelles Michelin.

veure més sobre "Després del col·lapse - Història ancestral de la Cuina Catalana - 21/01/21" veure menys sobre "Després del col·lapse - Història ancestral de la Cuina Catalana - 21/01/21"

Els últims 124 programes de Després del col·lapse

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos