De boca a orella a Ràdio 4   Supervivència de negocis centenaris 18/05/2020 53:06

Connectem amb Girona i Lleida, dues de les zones que avui, dilluns 18 de maig, han passat a la fase 1. També parlem amb propietaris o responsables de diferents establiments que avui han obert les seves portes i terrasses: El Bistrot de la Plaça d’Igualada, el Parkhotel San Jorge de Calonge, el Bar Toni’s de Manresa, el restaurant Bon Acull de Cassà de la Selva i el Gat de Tàrrega.

Tot seguit, ens preguntem com viu i sobreviu un establiment centenari la crisi sanitària i econòmica. Es tracta de la Granja Viader, que es va fundar el 1870, que ara obre les seves portes perquè els clients puguin anar a buscar menjar o cafès per endur. Parlem amb la Mercè Casademunt Viader, la quarta generació de propietaris.

De boca a orella a Ràdio 4
Más opciones