De boca a orella a Ràdio 4   Entrevista a Antoni Cañete, president de Pimec 24/02/2021 12:58

El nou president de PIMEC, Antoni Cañete ha reclamat que es constitueixi govern el més aviat millor, que sigui un govern fort i que s'aprovin, amb la màxima urgència, uns pressupostos amb sensibilitat empresarial per no perdre llocs de treball.

Antoni Cañete ha dit que l'ha sorprès la gran participació en les eleccions de PIMEC i s'ha mostrat satisfet d'haver obtingut un suport del 84%. El nou president de la patronal ha dit que la primera feina que farà a l'entitat que presideix, serà el nomenament dels òrgans de govern.

Amb relació al paquet d'ajudes anunciat avui pel govern central d'onze mil milions d'euros, Cañete ha reclamat que les ajudes siguin sostingudes en el temps, i també que les ajudes siguin directes: "Ara el que cal és donar canyes no peixos". A més de les ajudes, Cañete ha reclamat que les administracions han de pagar a temps, les grans empreses han de pagar dins del termini, i cal una llei de morositat: "hem de situar a les Pimes al pont de comandament per poder sortir d'aquesta crisi".

De boca a orella a Ràdio 4
Más opciones