Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 28/04/2021 28/04/2021 15:03

ERC i JxCat, bones sensacions en reunir-se a Lledoners

Cap acord concret però sí bones sensacions, després de la reunió que els negociadors d'Esquerra Republicana de Catalunya i Junts per Catalunya mantenien ahir a la tarda a la presó de Lledoners. Una trobada d'alt nivell on per primer cop es va posar sobre la taula l'estructura del futur govern.

El govern comença a estudiar avui com queden les restriccions a partir de la setmana vinent. La transmissió del virus s'ha estabilitzat però la pressió als hospitals continua sent elevada amb 500 persones crítiques per COVID. Un punt d'inflexió en tot això és el fet que no s'hagin acreditat contagis al concert de Love of Lesbian celebrat fa un mes al Palau Sant Jordi.

Sobre la vacunació avui hi ha Consell Interterritorial de Salut, Catalunya insistirà davant Sanitat en que estudii espaiar fins les 8 setmanes les segones dosis. En paral.lel ha d'accelerar la inmunització als agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil a casa nostra per ordre del Tribunal Superior de Justícia que li demana equiparar la proporció d'agents vacunats a la dels Mossos d'Esquadra.

Cataluña Informativos
Más opciones