Cataluña Informativos   Edició Migdia - 22 setembre 2020 22/09/2020 49:38

El govern de l'Estat dona llum verda avui al decret que regularà el teletreball. Caldrà signar un acord per escrit amb l'empresa, serà sempre voluntari i es podrà tornar a la presencialitat si es canvia d'opinió. L'empresa posarà a disposició de l'empleat l'equip necessari i pagarà les despeses que s'en derivin de desenvolupar la feina al domicili.

El Govern de l'Estat tancarà un acord amb les CCAA per a reduir de 14 a 10 la quarentena a partir de la setmana vinent. Les dades d'avui d'evolució de la pandèmia però mostren un repunt del risc de rebrot en les darreres 24 hores. Augmenta 18 punts, fins als 186. El nombre de positius creix en gairebé un altre miler i s'han notificat 6 noves defuncions.

Entra en vigor la llei que regula el preu del lloguer a 60 municipis catalans amb més de 20 mil habitants. A partir d'ara el preu no pot augmentar respecte el contracte anterior i en cap cas pot ser superior a l'índex de referència de la Generalitat.
Un estudi de Save the Children constata que 7 de cada 10 adolescents catalans consumeixen pornografia i hi accedeixen per primera vegada als 12 anys.

Cataluña Informativos
Más opciones