Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 30/06/20 30/06/2020 15:00

La Generalitat contractarà 5.000 professors per poder iniciar el curs de forma presencial. El govern planteja les classes en grups estables per evitar contagis de coronavirus. Cada centre tindrà autonomia per fixar de quants alumnes han de ser. S'invertiran a més 100 milions d'euros en un pla de digilització per si fos necessari un nou confinament. USTEC, el principal sindicat docent a Catalunya, considera que el pla és insuficient.

Mig centenar d'agents dels Mossos d'Esquadra estan sent investigats per la seva actuació en els aldarulls posteriors a què es conegués la sentència del procés segons una auditoria del Departament d'Interior.

Mor un nen dels dos nens que van resultar ferits crítics en ofegar-se a una platja de Roses. L'altre continua ingressat a l'Hospital Josep Trueta.

Alimentària s'ajorna fins l'any vinent. El saló de l'alimentació i les begudes més important de l'Estat s'endarrereix per segona vegada. Els organitzadors ho han decidit després d'escoltar el sector i per les incerteses que encara genera la pandèmia.

Arrenca el Festival Grec amb 108 espectacles, només 48 presencials. L'obre la companyia Baró d'Evel amb el muntatge A Tocar!! en una primera sessió dedicada a sanitaris i altres professionals en primera línea contra la COVID19.

Cataluña Informativos
Más opciones