Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 25/11/20 25/11/2020 14:55

És dimecres 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Erradicació de la Violència vers les Dones. Vuit dones i una nena de 3 anys han estat assassinades en el que portem d'any a Catalunya per violència masclista. Set d'elles convivien amb l'homicida i 6 mantenien una situació sentimental. El Departament d'Interior admet que el confinament ha fet caure el nombre de denúncies i detencions.

El govern de l'Estat i les autonomies analitzen avui tant l'estratègia de vacunació contra la COVID19 com el pla per afrontar la pandèmia en les festes de Nadal. El govern central aconsella reunions de no més de sis persones i ampliar el toc de queda fins a la 1 de la matinada el 24 i 31 de desembre. La Generalitat de moment manté el seu pla que estableix reunions de fins a 10 persones i toc de queda a les 10 de la nit.

En l'àmbit polític, Esquerra Republicana anuncia preacord per votar els Pressupostos Generals de l'Estat a canvi --entre d'altres coses-- de què el govern central posi fi al control financer a la despesa del govern.

En plana cultural diem adeu a l'actriu Montserrat Carulla, morta als 90 anys

El Barça es classifica per vuitens de final de la Lliga de Campions en derrotar ahir per 4 gols a 0 el Dinamo de Kiev.

Cataluña Informativos
Más opciones