Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 24/09/20 24/09/2020 14:59

Avui comencen a fer-se cribratges de coronavirus a les escoles catalanes. Arrencaran al cente Puig-Agut de Manlleu, municipi on el risc de rebrot ha escalat en les últimes setmanes fins a gairebé els 1000 punts. Diuen les autoritats sanitàries que les escoles són un bon reflex de la situació general... de manera que els cribratges a les escoles seran els que marquin a partir d'ara el ritme de detecció a Catalunya. A més el Procicat ha acordat limitar a un màxim de 6 persones les reunions socials i ha reforçat les restriccions a la Cerdanya on el risc de rebrot supera els 2.000 punts.

La pandèmia ha portat als organitzadors del Mobile d'ajornar fins a finals de juny l'edició que havia de començar el març de 2021.

En clau política repassem les reaccions que ha suscitat l'incitat els indults dels presos del procés començaran a tramitar-se la setmana vinent. Responia a la diputada de Junts per Catalunya, Laura Borràs. L'independentisme ha acollit amb fredor la noticia, PP i Ciutadans es porten les mans al cap, i el govern central desmenteix que tingui res a veure amb la negociació de pressupostos. Diu que es tramiten ara perquè s'han de complir els terminis previstos per llei.

I en clau esportiva, Luis Suárez, deixa el Barça després de que el club blaugrana hagi tancat un acord amb l'Atlètico de Madrid per al seu traspàs.

Cataluña Informativos
Más opciones