Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 22/09/20 22/09/2020 14:59

Govern i agents socials estudien avui solucions per aquells pares que no puguin anar a treballar perquè hagin de cuidar als seus fills si són posats en quarentena pel coronavirus. Hi ha una reunió convocada aquest migdia al Palau de la Generalitat. La trobada l'encapçala el president, Quim Torra, qui en les últimes hores ha recomanat als catalans no viatjar a Madrid davant les dades de la pandèmia en aquella comunitat. La presidenta madrilenya Isabel Díaz Ayuso ha censurat les paraules de Torra.

La pandèmia ha sumat prop de 1.000 nous positius aquest dilluns i 11 noves defuncions. Puja el risc de rebrot i la velocitat de transmissió. El govern plantejarà tanca parcs infantils públics si la incidència de la COVID continua a l'alça. D'altra banda des d'avui cinemes, teatres, i sales de concerts poden omplir fins a un 70 per cent l'aforament.

Els metges interns residents, els MIR, compleixen la segona jornada de vaga, mentre experts en salut han calculat que caldria una inversió de 5mil milions d'euros en 5 anys per a què el sistema públic comptés amb un finançament suficient.

Cataluña Informativos
Más opciones