Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 21/04/2021 21/04/2021 14:59

Catalunya rep la vacuna de Janssen

Comencen a distribuir-se les vacunes monodosi de Janssen contra el coronavirus, després de l'aval de l'Agència Europea del Medicament. Mentre la comissió de Salut Pública decideix mantenir els temps actuals entre la primera i segona dosi de les vacunes de Pfizer i Moderna. Catalunya havia proposat que s'espaiessin per poder administrar la primera dosi a més persones. El govern ho considera una mala notícia.

Les autoritats sanitàries analitzen entre avui i demà els indicadors abans de decidir sobre una possible obertura del confinament comarcal a partir de dilluns.

Caixabank presenta el major ERO en la història de la banca espanyola. L'entitat vol prescindir de més de 8.000 treballadors després de la seva integració amb Bankia, uns 750 a Catalunya.

Ens ocupem també de l'ofensiva per arraconar VOX a les institucions i deixar-lo sense senador per designació parlamentària.

En plana esportiva es desinfla el projecte de la Superlliga després que els sis clubs anglesos que s'hi havien adherit s'han anat retirant.

Cataluña Informativos
Más opciones