Cataluña Informativos   Edicio Mati Catalunya - 14/04/21 14/04/2021 14:52

Salut proposa retardar la segona dosi de Pfizer

Catalunya demanarà avui poder retardar la segona dosi de la vacuna de Pfizer per poder administrar la primera a més persones en un moment d'incertesa pel que fa altres vaccins com el d'AstraZeneca i ara Janssen. Aquesta última ajorna la seva distribució a Europa després que es detectessin 6 casos de trombosi als Estats Units, entre prop de 7 milions de persones vacunades.

La pressió hospitalària continua sent elevada a Catalunya amb més de 500 pacients a les UCI. L'evolució de la pandèmia aquesta setmana serà la que marqui si el confinament que ara es comarcal s'amplia a un altre ambit territorial, o si com demana el sector cultural es crea un salconduit per poder saltar-se'l per anar al teatre o a concerts.

De la política es compleixen avui dos mesos de les eleccions, sense que s'hagi format govern ni hi hagi acord encara per fer-ho.

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional contra una organització d'origen xinès presumptament dedicada al tràfic internacional de marihuana i al blanqueig de capitals. S'estan fent una vintena d'entrades i registres, a Barcelona, altres poblacions catalanes i també a Astúries.

Cataluña Informativos
Más opciones