Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 13/04/21 13/04/2021 14:59

Els hospitals desprogramen intervencions per la quarta onada

Alguns hospitals comencen a reprogramar o desprogramar les intervencions que consideren no urgents per atendre la quarta onada de la pandèmia quan les UCI catalanes acumulen més de 500 pacients amb coronavirus. La desprogramació ha començat al Trueta de Girona o l'Arnau de Vilanova de Lleida. A les escoles el nombre d'alumnes confinats dobla el de la setmana passada. El govern confia en la vacunació, a la que a partir de demà s'incorporen les vacunes de Janssen, es mostra obert a modificar el confinament comarcal i alhora preocupat per l'augment de festes en domicilis particulars.

És dimarts i hi ha una nova reunió del govern en funcions, mentre Esquerra i Junts continuen negociant un acord de legislatura. Els republicans acusen als de Puigdemont de dilatar les converses.

Caixabank que avui comença a negociar amb els sindicats l'ajustament de plantilla després d'haver-se fusionat amb Bankia.

De tribunals, familiars de la menor presumptament violada i assassinada per un veí dels avis de la nena declaren avui com a testimonis en el judici que ha començat aquest dilluns a l'Audiència de Barcelona.

Cataluña Informativos
Más opciones