Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya 1ª hora - 25/08/20 25/08/2020 14:59

El govern es reuneix avui de forma extraordinària per aprovar el pla amb les mesures anticovid a l'ensenyament. El president de la Generalitat, Quim Torra, ha avançat algunes com l'obligatorietat de portar mascareta a partir dels 12 anys, ratios a primària de no més de 20 alumnes, i un cribatge massiu amb mig milió de proves.

El curs comença el 14 de setembre, fins llavors diu el govern que són dies claus per fer aplanar la corva de contagis que continua a l'alça.

I en aquest sentit el govern ha prohibit tota reunió de més de 10 persones en l'ambit públic o privat, també ha restringit els aforaments a bars, restaurants, o actes religiosos a Granollers, Canovelles, Les Franqueses del Vallés i Terrassa tot i que en el cas de Terrassa el jutge ha tombat aquestes mesures perquè diu que l'evolució de la pandèmia és bona.

En plana judicial la fiscalia ha recorregut al Suprem el tercer grau dels set presos del procés interns al centre de Lledoners.

Acomiadades dues treballadores d'una residència de gent gran de Terrassa que apareixien en un video a les xarxes socials donant un tracte vexatori a una de les usuàries.

En clau esportiva avui atents a les noies del Barça que s'enfronten al Wolfsburg a les semifinals de la Lliga de Campions femenina.

Cataluña Informativos
Más opciones