Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 06/07/20 - 1ª hora 06/07/2020 15:00

Els 200.000 habitants del Segrià inicien la setmana sota el confinament decretat pel govern dissabte atès l'avenç del coronavirus al territori. Fins a 25 controls policials amb més de 200 agents vigilen les entrades i sortides al territori que només són possibles per motius laborals amb una declaració d'autorresponsabilitat, i a partir de demà amb certificat d'empresa. El govern ha creat un gabinet de coordinació per seguir la situació al Segrià. El confinament es mantindria en principi 15 dies.

La COVID19 s'ha endut per endavant la vida de prop de 12.600 persones a Catalunya, un de cada tres a una residència d'avis. Aquesta setmana el Parlament debatrà de forma monogràfica com s'ha gestionat la crisi sanitària en aquests equipaments.

Més enllà de la COVID aquest matí escoltarem l'ex president de la Generalitat, José Montilla, al Parlament. Compareix per donar explicacions per la seva recent incorporació al consell d'administració d'Enagàs.

En plana esportiva el Barça ha guanyat 1 a 4 el Vila-Real que tot i així el manté segon a la classificació darrera el Reial Madrid. L'Espanyol, en canvi, ha perdut davant el Leganés. Els blanquiblaus, són cuers amb peu i mig ja a segona divisió.

Cataluña Informativos
Más opciones