Cataluña Informativos   Catalunya no allargarà el toc de queda després del 9 de maig 04/05/2021 15:00

El govern explica avui com quedarà l'escenari posterior a què decaigui l'estat d'alarma. El vicepresident en funcions, Pere Aragonés, compareix després de la reunió del Consell Executiu. La consellera de presidència en funcions, Meritxell Budó, avançava ahir a Ràdio 4 que el govern no preveu allargar el toc de queda quan decaigui l'estat d'alarma sempre que el virus es mantingui a la baixa.

En clau política ERC descarta governar en solitari després de detectar un punt d'inflexió en les negociacions amb Junts per Catalunya. Esperen tancar un acord el més aviat possible. Els de Puigdemont continuen sense marcar-se límits temporals per arribar a un acord que, a més, haurà de ser votar per al seva militància.

En clau laboral parlem de Norwegian que ha anunciat l'acomiadament de 1.200 treballadors, 600 dels quals a l'aeroport del Prat. Parlem, també, d'una iniciativa pionera de l'ajuntament de Girona on les treballadores disposaran d'un permís quan es trobin malament per la regla.

En plana esportiva, un titular avui de futbolsala, el Barça ha perdut la final de la Champions davant l'Sporting de Lisboa.

Cataluña Informativos
Más opciones