Cataluña Informativos   El grup de 45 -49 anys poden demanar cita per vacunar-se 03/06/2021 14:59

Les persones d'entre 45 i 49 anys ja poden demanar cita per vacunar-se contra la COVID19. Gradualment, en les properes setmanes, també rebran un missatge al mòbil que les adreçarà a l'aplicació web per escollir dia, hora i lloc de vacunació. En paral.lel a partir de demà els bars i restaurants podran obrir fins la 1 de la matinada. A banda Estat i autonomies han aprovat reobrir l'oci nocturn fins les 2 o 3 sempre i quan la incidència acumulada sigui de com a màxim 50 casos per cada 100.000 habitants. Catalunya, amb una incidència acumulada de 110 casos per cada 100.000 habitants, és una de les 6 autonomies que ha votat en contra d'aquest pla perquè es considera que envaeix competències.

L'avenç de la vacunació sembla que beneficia el mercat de treball... l'atur va baixar a Catalunya el mes de maig de 15mil persones. Recollim el clam empresarial a favor de l'ampliació del Prat i dels arguments en contra d'organitzacions veinals i ecologistes. I Carles Puigdemont, Toni Comín y Clara Ponsatí han recuperat provisionalment la inmunitat com a eurodiputats.

En clau esportiva victòria del Girona 3 a 0 contra l'Almeria en el primer partit de semifinals del playoff d'ascens a primera divisió.

Cataluña Informativos
Más opciones