Canvi de rumb   Canvi de rumb - Mi pisito 30/08/2020 57:46

Durant els mesos de confinament tots hem patit problemes per haver d'estar tancats tot el dia a casa com conviure més temps amb la parella, amb els fills, amb la família en definitiva.

A més de disposar de pocs espais per tots a casa, per el que trobar el nostre lloc ha estat una odissea. Problemes que hem patit la majoria, però hi ha moltes realitats més enllà d'aquesta. Parlem amb la Fundació Arrels, dedicada a ajudar a la gent sense llar, ells també han hagut de viure aquest confinament, amb menys recursos, ja que molts centres han tancat pels contagis o les mesures de seguretat, entre d'altres.

Mesos amb els nens tancats a casa, avorrits de jugar amb els mateixos joguets i no veure als seus amics. Però en aquest punt també hi trobem moltes realitats, la dels joves menors que arriben al nostre país sense acompanyament i que han viscut el confinament en pisos tutelats. Un tema que tractarem amb la Fundació Idea.

Amb Alma Izquierdo visitarem un pis compartit, bogeria elevada al quadrat si li sumes no poder sortir de casa. Finalment, amb Santi Echevarria recordem una pel·lícula que molts haureu vist i que ens recorda el calvari de tenir un apartament.

Canvi de rumb
Más opciones