Amics i coneguts Ràdio 4

Amics i coneguts

Fora d'emissió

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Eric Vinaixa +Repor:És neutral la intel·ligència artificial?

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Amics i coneguts- Entrevista musical Eric Vinaixa + Reportatge: És neutral la intel·ligència artificial? + Fundació Affinity

02 des. 2017

Comencem la tercera hora entrevistant al cantant Eric Vinaixa que ens presenta el seu darrer disc titulat 'Caos a mig camí'.

A continuació arriba el temps de reportatge 'És neutral la intel·ligència artificial?

Els escenaris de ciència ficció on les màquines executen tasques humanes ja són, a dia d’avui, una autèntica realitat.

Decidir qui té dret a una assegurança de vida, quin tractament mèdic ha de rebre un malalt, qui pot accedir a un lloc de feina o si a una persona se li pot donar o no una hipoteca comencen a ser, en alguns casos, decisions preses per sistemes d’Intel·ligència artificial.

Sistemes d’Intel·ligència artificial que  a través d’uns algoritmes, teoricament, objectius i neutrals, assegura Josep Rodríguez, director comercial de l'empresa Atomian, haurien d’actuar d’una manera més eficaç i imparcial que les persones i sense rastre, se suposa, de prejudicis ni de cap mena de condicionant social o cultural.

Acabem el programa entrevistant Isabel Buil, de la fundació Affinity, per a parlar d'una campanya que aquesta entitat ha egegat per tal que els gossos deixin de ser considerats legalment com objectes i passin a ser considerats éssers vius.
 

veure més sobre "Amics i coneguts- Entrevista musical Eric Vinaixa + Reportatge: És neutral la intel·ligència artificial? + Fundació Affinity" veure menys sobre "Amics i coneguts- Entrevista musical Eric Vinaixa + Reportatge: És neutral la intel·ligència artificial? + Fundació Affinity"

Els últims 1.679 programes de Amics i coneguts

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos