tornar a la pàgina anterior
  

xavi diaz i mireia
LA BANDA
De Dilluns a Divendres a les 19:15h. per La 2


La Banda  s´emet de dilluns a divendres a les set de la tarda presentat per Xavi Díaz. Aquesta tercera temporada estrena per noves seccions, com el “Cara a Cara” presentat per Mireia Canalda, la qual entrevistarà a jugadors de futbol i els hi proposarà nous reptes per descobrir la part més personal dels esportistes o “El culer més culer” en el que veurem setmana a setmana qui és la persona que sent més profundament els colors blau-grana.

La darrera incorporació és la de un col·laborador anònim, el QUICULER, un culé de naixement que intervindrà al programa via telefònica.

La Banda, que tractarà àmpliament el món del futbol centrant-se especialment en el F.C. Barcelona, RDC Espanyol, Gimnàstic de Tarragona i el Real Madrid, en quatre tertúlies setmanals sobre les qüestions  que més interesen a l´aficionat a l´esport.

La tertúlia també tindrà un paper important en el programa. Per primera vegada en els programes esportius d’àmbit nacional n’hi haurà una on només hi participaran periodistes femenines. Una segona tertúlia està formada per exesportistes d’èlit de diferents esports com Òscar García, Enric Massip, Àlex Corretja i Dani Ballart. I dos cops per setmana es realitzarà una altra formada per periodistes esportius. També s’intentarà descobrir, en una nova secció, si hi ha més taxistes seguidors del F.C Barcelona o, per al contrari, n’hi ha més del RDC Espanyol.

  Telèfon de contacte : 93 582 31 22 email programa