tornar a la pàgina anterior
  
EL RONDO
Dilluns a les 20:50 hores per La 2

"EL RONDO" és un programa esportiu de TVE-Catalunya, que es proposa fugir del resum típic i tòpic de la jornada de la lliga de futbol.

Per què aquest títol? Perquè "un rondo" en futbol és el "teva-meva" de tota la vida, un exercici d'entrenament, probablement el que més diverteix als jugadors. Aquesta és la filosofia del programa, que pretén no sols informar, sinó també, entretenir i divertir al telespectador.

En la seva sisena temporada a La 2 de TVE-Catalunya, El Rondo s'ha convertit en la tertúlia esportiva de moda. Una tertúlia, dirigida per Alfons Arús, moderada per Xavi Díaz i Albert Lesán, i en què quatre periodistes (Quique Guasch de TVE, Emilio Pérez de Rozas de EL PERIODICO DE CATALUNYA, Tomàs Guasch del diari AS i Cristina Cubero de MUNDO DEPORTIVO) analitzen la situació dels dos grans equips del futbol espanyol, Barcelona i Reial Madrid, juntament amb els diferents convidats que canvien cada setmana segons l'actualitat futbolística.

El Rondo de caràcter independent, permet explicar sobretot els detalls del club blaugrana, les decisions dels directius, els moviments interns de la plantilla, les valoracions del cos técnic...

 

  veure careta email programa