Enlaces accesibilidad

arriba Ir arriba

Vist per sentència el judici del procés. Després de 4 mesos, 50 sessions i més de 400 testimonis. Els processats han aprofitat el torn d'ultima paraula per rebatre els càrrecs i demanar diàleg. El president de la Generalitat Quim Torra ha demanat unitat estratègica en defensa del dret d'autodeterminació. 

I un dels acusats, l'ex conseller Joaquim Forn, serà traslladat aquest dijous a la presó de Brians 2 per poder participar demà i dissabte en la configuració del nou ajuntament de Barcelona. Amb un escenari encara força incert, les bases de Barcelona en Comú hauran de tornar a validar la decisió de la direcció de presentar a Ada Colau per ser investida alcaldesa després de què el tripartit d'esquerres que volia hagi resultat impossible.

Dels esports, Antoine Griezmann podria jugar a partir de la propera temporada al Barcelona.
 

Escenari obert a l'Ajuntament de Barcelona, el republicà Ernest Maragall manté avui reunions formals amb Junts per Catalunya i Barcelona en Comú per mirar d'arribar a un acord d'investidura. De moment els comuns es neguen a pactar res amb els junters. Els comuns voldrien incloure al PSC, però el PSC i Esquerra mantenen el veto mutu.

El lateral Jordi Alba ha hecho autocrítica tras la derrota del FC Barcelona en la final de la Copa contra el Valencia. "No todos los duelos (en la banda contra un rival) los voy a ganar, ni voy a estar siempre en la perfección. Cometo fallos como todos los humanos y no me tengo que avergonzar por ello", ha dicho. "Por suerte o desgracia nos estamos malacostumbrado a ganar siempre y la historia dice que no es fácil ganar", ha añadido.

El Valencia se impuso este sábado al Barcelona en la final de la Copa del Rey disputada en el estadio Benito Villamarín de Sevilla (1-2) y vuelve a levantar este trofeo once años después y por octava vez en su historia. Dos goles en la primera parte, del francés Kevin Gameiro y de Rodrigo Moreno fueron suficientes para neutralizar el tanto estéril de Leo Messi en la segunda parte.