Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Es el hijo mayor del Príncipe Carlos y la Princesa Diana y conoció a Middleton en la Universidad de St Andrews, en Escocia, donde empezaron a salir hace ocho años.

Dimecres, 13 de octubre

El casament de la Infanta Cristina

El programa d'aquesta setmana recorda l'esdeveniment que va mobilitzar la Ciutat Comtal l'octubre de 1997: el casament de la Infanta Cristina i Iñaki Urdangarín a la Catedral de Barcelona. El realitzador encarregat de retransmetre la cerimònia, Javier Montemayor, explica com recorda aquell casament reial i algunes anècdotes de l'emissió.

A la secció Memòries Breus aquesta setmana està dedicada a Sara Montiel. El programa recorda alguns dels moments més divertits que ens ha deixat la polifacètica Montiel.

A la seccióMemòries del Carrer, Raül Díaz recorda amb l'ajuda dels veïns de Cubelles el famós pallasso Charlie Rivel conegut internacionalment pel seu característic udol.

I a la Butaca els ciutadans de Corbera de Llobregat ajudaran a presentar el programa.

El pròxim dimecres, 13 d'octubre, a les 19:00 hores, a La 2

La boda real de Cristina

En el proper programa recordarem el casament de la Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin a Barcelona. Ho farem amb Javier Montemayor, un dels realitzadors de l¿esdeveniment. Els veïns de Cubelles recordaran el pallasso Charlie Rivel i recuperarem alguns moments inoblidables de la polifacètica Sara Montiel. Tot això presentat pels ciutadans de Corbera de Llobregat.

El Príncipe Alberto y su prometida, Charlenene Wittsock, han acudido este fin de semana a la gala benéfica de la Cruz Roja en Mónaco. Es el primer baile al que acuden después de haber anunciado su compromiso. Entre los invitados, el matrimonio Karembeu, Tom Jones y Carmen Thyssen.

  • La única hija del ex presidente de EE.UU. ha contraído matrimonio con Marc Mezvinsky
  • La ceremonia ha sido oficiada por un rabino y un reverende metodista
  • Se especula que ha podido costar más de 3 millones de euros