Enlaces accesibilidad
L'Informatiu

El Palau Güell com mai l'has vist

Per
El Palau Güell com mai l'has vist

El Palau Güell estrena visita virtual amb imatges en 360°. El recorregut es podrà fer a través de l’ordinador o el mòbil al ritme desitjat i accedint a tota la informació complementaria per conèixer una de les joies més genuïnes d’Antoni Gaudí.

Una joia del modernisme patrimoni de la UNESCO

Només entrar, et quedaràs bocabadat amb l’escala principal i les portes de ferro forjat que et donen la benvinguda. A mesura que et desplacis, descobriràs estances, sales i espais únics, com la cavallerissa, el saló central amb la gran cúpula que recorda un cel estelat o les xemeneies del terrat, amb un paisatge de fons immillorable: la ciutat de Barcelona.

Ubicat al carrer Nou de la Rambla de Barcelona és una de les primeres obres dissenyades Gaudí i destaca per la innovadora concepció de l’espai i el tractament de la llum. A la construcció de la residència urbana d’Eusebi Güell, Gaudí va introduir solucions basades en plantejaments molt personals i formes expressives fruit de la seva imaginació utilitzant materials nobles (pedra, marbre, fusta, ferro forjat i metalls, fusta, vidre) i creant estances i espais únics que val molt la pena admirar.

Descobrim totes les estances del Palau

Tot i que el Palau continua obert a la visita presencial de dimarts a diumenge de 10 a 13:30 i de 14:30 a 18:00, complint totes les mesures de seguretat i higiene que exigeix la normativa per lluitar contra la COVID-19, ara s’estrena la visita virtual. Amb tecnologia d’alta definició i fotografies en 360° és possible moure’s i descobrir les diferents estances del Palau com si realment estiguéssim dins de l’edifici.