Enlaces accesibilidad

"Programa Inesperat"

  • Presentat pel periodista Sergi Mas, 'Programa Inesperat' és una tertúlia d'humor amb un to distès i desenfadat, on sempre podrà passar alguna cosa inesperada
  • A cada programa es convidarà a un personatge famós per comentar algun tema d'actualitat o de la seva professió
  • Tots els divendres a les 20h a La 2

Per
Sergi Mas,  presentador de "Programa Inesperat"
Sergi Mas, presentador de "Programa Inesperat"

Presentat pel periodista Sergi Mas, “Programa Inesperat” és una tertúlia d'humor amb un to distès i desenfadat, on sempre passen coses inesperades. A cada programa es convida a un personatge famós per conèixe’l una mica més, tant des de la vessant professional com personal. I tot, amb l’humor com a punt de partida.

Judit Martín, Anna Gras i Toni González  col.laboradors de

Judit Martín, Anna Gras i Toni González col.laboradors de "Programa inesperat" Moises Soler

El programa compta amb tres col.laboradors que es multipliquen en diferents personates i que donen el seu contrapunt al que se suposa que ha de ser una entrevista com cal. A la Judit Martín, Anna Gras i Toni González mai se’ls espera, però sempre interrompen d’una o altra manera a Sergi Mas mentre conversa amb el convidat de cada setmana.

Plató de

Plató de "Programa inesperat" Moises Soler

El plató de 'Programa Inesperat' també compta amb la presència de públic que en algun moment també pot participar-hi formulant preguntes als convidats i/o presentador.

Dirigit per Javier Viza i Montse Tejera, i presentat per Sergi Mas, compta amb la producció executiva de Sònia Sancho, la producció de Celeste Roig i Núria Raja, la realització de Nicolás Albéndiz i Mercè Llorens, la redacció de Paola Callieri i els guions de Xavier Sanjuán, Dani Amor i Mireia Linàs.