Enlaces accesibilidad

#Tinc_una_idea

  • #TINC_UNA_IDEA, l'espai dels emprenedors i emprenedores de Catalunya
  • Cada dimecres a les 20:30h a La 2

Per
#Tinc_una_idea
#Tinc_una_idea

El programa #tinc_una_idea és l’espai televisiu de referència dels emprenedors i emprenedores de Catalunya. S’emet des de fa més de cinc anys per La2 de TVE a Catalunya (via TDT), el dimecres a les 20:30 hores. A la mateixa hora d’emissió, ja es por veure on line per la web on queda a disposició de tothom.

Més de 5 anys en antena

Aquest 2018, quan celebrem Sant Jordi, farà 6 anys que estem en antena. Volem fer un programa interessant, instructiu i divulgatiu on els protagonistes siguin els emprenedors i emprenedores que expliquen els seus projectes, amb els seus companys i companyes de viatge, les seves inquietuds, els seus reptes, els seus èxits i els seus problemes i fracassos. Ho fem des de la pluralitat i el rigor periodístic, amb presència a tot el territori català i tenint molt en compte els valors socials. L’emprenedoria social ha estat i és un dels nostres referents. Hem mantingut l’objectiu bàsic fundacional del programa però hem anat canviant la forma d’explicar-ho, adaptant-nos a les noves tecnologies, als canvis propis de les xarxes socials i als nous estils narratius audiovisuals.

Visió calidoscòpica

Cada reportatge és una visió calidoscòpica de la realitat del país. Sense vocació d’exhaustivitat, entrevistem els que estan a l’avanguarda però també els que comencen; els grans grups empresarials, els petits i els mitjans i també les microempreses. Recollim tant el testimoni d’aquelles empreses tradicionals i que han sabut convertir l’experiència en innovació com dels joves més disruptius que obliguen cada sector a reinventar-se cada dia.

Contacte:tincunaidea@rtve.es

Palmarès

  • Premi Zapping 2013 al millor programa cultural, divulgatiu i documental de televisió
L'informatiu - Entrega premis Zapping 2013
  • Premi Carles Rahola per un reportatge sobre l'empresa social La Fageda Dijous 21 de febrer de 2014, “Tinc Una Idea” va rebre el Premi Carles Rahola de Comunicació Local per un reportatge sobre l'empresa social La Fageda.
  • Premi Eugeni Molero al millor reportatge de televisió, amb el treball "Companyia de teatre La Cubana, entre bambalines"
Vespre a La 2 - El programa "Tinc una idea" rep el Premi Eugeni Molero a millor reportatge de televisió

Equip

Redacció: Ernest Bascompte, Marta Cáceres, Luisa Gil, Gemma Gimeno I Ernest Blanch
Realització: Xavier Prim, Xavier Royo 
Producció: Agustí Guimerà
Disseny gràfic: Miquel López i Toni Carbajo
Web: Loles Roca
Direcció: Miquel Peralta

Emissió:

Dimecres 20:30h TVE Catalunya