Anterior A la sombra del negocio humanitario Siguiente Llega 'La otra mirada', historia de mujeres valientes en una academia de señoritas de los años 20 Arriba Ir arriba
Una classe al Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT
Una classe al Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT

Cinc dies a...

  • A la web ja es poden veure les emissions anteriors: La Pedrera, l’ONCE, La Massana i Cosmo Caixa.

  • Actualment estem rodant nous capítols al Club de Polo de Barcelona i al CETT, Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, entre d’altres.

|

Cinc dies a… és una sèrie documental que s’apropa en la quotidianitat de llocs ben diversos: de monuments (La Pedrera) a hotels (El Palace), d’escoles (La Massana) a equipaments esportius (Circuït de Catalunya).

Cinc dies a... vol escoltar i observar per fer d’ulls i d’orelles del espectador

La intenció és “obrir portes” i mostrar quines activitats calen pel funcionament dels espais triats. Sovint són llocs que coneixem prou bé en la seva projecció pública, però en els que hi ha tota una part tan desconeguda com imprescindible.

Ens hi apropem a través dels qui hi viuen o hi treballen, buscant diluir-nos al màxim i estant atents a les escenes i moments que revelen el caràcter del lloc. Cinc dies a... vol escoltar i observar per fer d’ulls i d’orelles del espectador.